If you let nature run its course, beautiful things can happen.

13 mei 2020

They experiment. They create, examine, and have fun. They discover and fail. They cook primarily with plants.

They believe in botanical gastronomy. You eat what they find closeby. In food forests. In kitchen gardens and natural yards. Allow yourself to be surprised. Taste the region.

Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.