Een goed portret vertelt een verhaal

Portretfotografie Nijmegen. Fotografie is een prachtig middel om een verhaal te vertellen. Een verhaal zonder woorden. En dat beeld moet iets zeggen over de persoon die je ziet. Wie hij is. Wat hij doet.

Met een lange geschiedenis als popfotograaf portretteer ik al heel lang mensen. Bands als De Staat bijvoorbeeld. Meestal waren dat mensen die vaak op een podium stonden. Daarom waren zij zich al bewust van hun houding. De meeste mensen zijn daar nog wat onwennig over. Geen probleem. Want ik zie het als taak van de fotograaf om dat weg te nemen. Waarschijnlijk zonder dat je het door hebt.

Een goede portretfoto draagt meer bij aan je imago dan je misschien zou denken.

Of het nu gaat om een zakelijk portret, een bandfoto of een portret van een individu. Goede portretfotografie laat zien met wie je te maken hebt. En dat kan over allerlei onderwerpen gaan. Zakelijk of privé.

Een persoonlijke aanpak is belangrijk bij portretfotografie. Vooraf je wensen bespreken met de fotograaf zorgt ervoor dat hij weet wie hij gaat portretteren. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Kledingkeuze, achtergrond en belichting kiezen we samen.

Portretfotografie Nijmegen

Iedereen verdient een zo natuurlijk mogelijk portret in een stijl die past bij zijn of haar uitstraling. Na overleg worden de beelden geselecteerd voor de nabewerking.

Ben jij op zoek naar een goed portret dat bij je past?  Twijfel je nog? Of misschien heb je nog wel een paar vragen. Stel ze gerust. Dat kan per mail of telefoon.

Stuur e-mail