Restaurant De Nieuwe Winkel

Ze experimenteren. Ze creëren, onderzoeken en maken plezier. Ze ontdekken en falen. Ze koken voornamelijk met planten. Ze geloven namelijk in botanische gastronomie. Je eet wat we dichtbij vinden. In voedselbossen. Op natuurakkers. In ommuurde tuinen. Laat je verrassen. Proef de regio. Proef het seizoen.

Samen met Emile van der Staak, chef van Restaurant De Nieuwe Winkel, fietste ik op maandagmorgen naar het voedselbos in Groesbeek en maakte deze korte serie.

13 november 2019In Portretfotografie
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.
Emile van der Staak op bezoek bij Wout van Eck in het voedselbos in Groesbeek.