Lightroom Preset - Washed Out Color

Lightroom Preset – Washed Out Color. Op zoek naar een mooie preset voor een stedelijke omgeving? Hier download je hem! Deze presets geven je foto’s eenvoudig een mooie uitstraling.

Vichy

Deze foto’s heb ik gemaakt tijdens een middag in de schitterende stad Vichy in het midden van Frankrijk. De naam komt je waarschijnlijk bekend voor van de huidproducten. Het zal je niet verbazen dat Vichy vroeger een echt kuuroord was. Nog steeds zie je dat goed aan de rijkdom van de stad met zijn geweldige gebouwen.

Werken met Adobe Lightroom Classic CC

Ik werk voornamelijk met Adobe Lightroom Classic CC. Vrijwel alle edits maak ik zelf in Lightroom. Hieronder kun je de Adobe Lightroom Preset die ik heb gemaakt downloaden.

Presets downloaden

Het voordeel van Presets is dat je het kan gebruiken als rode lijn voor je hele serie. Uiteraard kun je elk beeld handmatig bijstellen. Een ander groot voordeel van presets in Lightroom is dat je de presets kunt delen. Zo kan ik mijn gemaakte preset bijvoorbeeld nu delen met jou.

Download Preset
Lightroom Preset - Washed Out Color (MN-100)
Lightroom Preset - Washed Out Color (MN-100)
Lightroom Preset - Washed Out Color (MN-100)
Lightroom Preset - Washed Out Color (MN-100)

Download Gratis Lightroom Preset

Download Lightroom Preset – Washed Out Color via de button hieronder. Ik maakte deze Adobe Lightroom Preset speciaal voor natuurlijke omgevingen. Wil je meer weten over het gebruiken van Lichtroom Presets of het maken ervan? Houdt dan mijn kennis-pagina in de gaten want daar komen regelmatig tutorials langs voor Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

Download Preset

Uiteraard heb ik nog veel meer presets gemaakt voor andere omgevingen en toepassingen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook andere presets bekijken? Ga dan naar de download sectie onder ‘kennis’ in het hoofdmenu of klik op de button hieronder.